Kaikki koulutusohjelmat

Geologian ja geofysiikan maisteriohjelma

Geologian ja geofysiikan maisteriohjelma
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Seuraava haku alkaa vuoden 2021 lopussa.
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Seuraava haku alkaa vuoden 2021 lopussa.
Kieli
suomi, ruotsi, englanti
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens)
15 000€
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Miten reagoimme planeettamme muutoksiin?

Voidaksemme ylläpitää kasvavaa väestöä tällä dynaamisella planeetalla tarvitsemme syvällistä ymmärrystä maapallon geologisista ja geofysikaalisista prosesseista sekä niiden vuorovaikutuksesta ilmakehän, vesikehän ja eliöstön kanssa. Geologian ja geofysiikan maisteriohjelmassa koulutetaan geotieteilijöitä, jotka pystyvät vastaamaan polttaviin kysymyksiin kotiplaneettamme kehityksestä, sen merkityksestä modernin yhteiskuntamme tarvitsemien raaka-aineiden lähteenä sekä ympäristön tilasta ja muutoksista.

Geologian ja geofysiikan maisteriohjelmassa on neljä opintosuuntaa: 1) petrologia ja taloudellinen geologia 2) hydrogeologia ja ympäristögeologia 3) paleontologia ja globaali muutos, ja 4) kiinteän maan geofysiikka.

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös valintaperusteet.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta Helsingin yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttavat sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.