Kestävyys, ruoka, talous, kulutus, yrittäjyys ja markkinointi – tervetuloa Helsingin yliopistoon opiskelemaan teemoja, jotka ovat yhteiskunnassa aina ajankohtaisia ja merkittäviä!
Maisteriohjelma yhdistää elintarvike-ekonomian, johtamisen ja organisaatiotutkimuksen, kestävyystieteen, kuluttajaekonomian, yrittäjyyden ja markkinoinnin näkökulmia. Poikkitieteellinen ja monimenetelmällinen ohjelma mahdollistaa valmistumisen joko elintarviketieteiden maisteriksi (ETM) tai maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi (MMM) riippuen aiemmin suoritetusta tutkinnosta ja opintojen sisällöstä. Vaikka elintarvikeala on tutkinnon ensisijainen sovellusala, tutkinnon monipuolisuus mahdollistaa toimimisen myös muilla sektoreilla.
Elintarviketaloutta ja kulutusta voi opiskella Suomessa vain Helsingin yliopiston Viikin kampuksella, jossa opiskelee suuri joukko muitakin maatalous-, elintarvike- ja ympäristöalan tulevaisuuden osaajia. Tämä tarjoaa sinulle erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden jo opiskeluaikana.