Kaikki koulutusohjelmat

Eläinlääketieteen koulutusohjelmat

Eläinlääketieteen koulutusohjelmat
Kuinka eläinten, ihmisten ja ympäristön terveys ja hyvinvointi liittyvät toisiinsa?
Kuinka eläinten, ihmisten ja ympäristön terveys ja hyvinvointi liittyvät toisiinsa?
Seuraava haku alkaa 16.3.2022
Opintojen laajuus ja kesto
180 + 180 opintopistettä, 3 + 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti + lisensiaatti
Hakuaika
Alkaa: 16.03.2022 klo 08.00Loppuu: 30.03.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi

Tahdotko tietää lisää eläinten sairauksista ja niiden hoidosta?

Eläinlääketiedettä voi Suomessa opiskella vain Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, eläinlääketieteellisestä tutkimuksesta sekä huolehtii alan tieteellisestä jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Yhteensä kuusivuotinen eläinlääketieteen kandidaatti ja lisensiaatti koulutusohjelma tarjoaa sekä monipuolisen eläinlääketieteellis-biologisen peruskoulutuksen (eläinlääketieteen kandiohjelma) että eläinlääkärin ammattiin johtavan tutkinnon (eläinlääketieteen lisensiaatin koulutusohjelma). Opintojen aikana opiskelija hankkii valmiudet eläinlääkärin tehtäviin, itsenäiseen ammatinharjoittamiseen, alan kehityksen seuraamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Koulutus mahdollistaa hyvin monenlaisia työuria sekä eläinten että ihmisten terveydestä kiinnostuneille.

Koulutusohjelmat eivät sisällä opintosuuntia, mutta sinulla on mahdollisuus suunnata opintoja kiinnostuksesi mukaisesti valinnaisten opintojen avulla.

Hae opiskelijaksi

Opiskelijaksi-sivuilta löydät hakuohjeita, tietoa yhteishausta sekä kaikki koulutusohjelmamme ja opiskeluvaihtoehdot. Varmista, että täytät hakuehdot ja että sinulla on hakemiseen tarvittavat liitteet ennen hakemista.

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolun kautta. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.