Kaikki koulutusohjelmat

Kemian ja molekyylitieteiden maisteriohjelma

Kemian ja molekyylitieteiden maisteriohjelma
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Seuraava haku alkaa 1.12.2021
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 01.12.2021 klo 08.00Loppuu: 05.01.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi, englanti
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens)
15 000€
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Kuinka hengityksestä voidaan havaita sairauksia?

Voiko käytettyä ydinpolttoainetta säilyttää turvallisesti kallioperässä? Kuinka kemia hyödyttää biotaloutta? Kemian ja molekyylitieteiden maisteriohjelmassa perehdyt syvällisesti kemian kokeellisiin tutkimusmenetelmiin yhdeltä tai useammalta kemian alalta, kuten radiokemian, molekyylitutkimuksen sekä spektroskopian alalta. Opinnot maisteriohjelmassa antavat sinulle erinomaisen pohjan asiantuntijuudelle ja valmistelevat sinua kohtaamaan niin paikallisia kuin globaalejakin haasteita.

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös valintaperusteet.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta Helsingin yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.