Kaikki koulutusohjelmat

Maataloustieteiden maisteriohjelma

Maataloustieteiden maisteriohjelma
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Lue lisää opinnoista koulutusohjelman englanninkieliseltä verkkosivulta
Seuraava haku alkaa 1.12.2021
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 01.12.2021 klo 08.00Loppuu: 05.01.2022 klo 15.00
Kieli
suomi, ruotsi, englanti
Tuition fee per year (only non-EU/EEA citizens)
15 000€
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Miten kestävää ruoantuotantoa voidaan kehittää?

Haluatko olla mukana ratkaisemassa ruoan- ja energiantuotannon tulevaisuuden haasteita, joita aiheuttavat muun muassa ilmastonmuutos, väestönkasvu ja fossiilisten energiavarojen rajallisuus? Entä kiinnostavatko sinua eläinten hyvinvointi, maaperän puhtaus, ympäristöasiat tai vaikkapa uusimpien bio- ja geeniteknisten menetelmien tai automatiikan ja robotiikan sovellukset maatalousalalla?

Tule Viikkiin maataloustieteiden maisteriohjelmaan laatimaan ratkaisuja tämän ja huomisen päivän haasteisiin! Suomessa vain Helsingin yliopisto tarjoaa yliopistotasoista koulutusta tällä alalla. Maataloustieteiden maisteriohjelmassa voit erikoistua kasvintuotantotieteiden, kotieläintieteen, agroteknologian tai maaperä- ja ympäristötieteen opintosuuntaan.

Maisteriohjelma on monikielinen. Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit ja opinnäytteet on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta). Monikielisessä ohjelmassa opiskelijat toimivat osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkijayhteisöä.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös valintaperusteet.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta Helsingin yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.