Fysiikan alumnit

University of Helsinki

 

Fysiikan laitos tarjoaa tutkimuksessa syntyvää uusinta tietoa ja tieteellistä asiantuntemusta yhteiskunnan käyttöön ja kantaa vastuuta hyvinvoinnin lisäämisessä osana kansallista innovaatiojärjestelmää.

Laitokselle tärkeitä kumppanuuteen liittyviä sidosryhmiä ovat alumnit, julkinen sektori ja yhteiskunnalliset päättäjät, alueelliset toimijat kotimaassa ja ulkomailla, sektoritutkimuslaitokset ja tutkimuksen rahoittajat, yksityinen sektori, yliopiston tukijat, kolmas sektori ja kansalaisyhteiskunta.

Laitos rohkaisee kaikkia jäseniään yhteiskunnalliseen keskusteluun, tieteen popularisointiin ja tutkimuksesta tiedottamiseen. Ajankohtainen esimerkki on ilmaston globaaliin muutokseen ja ympäristökysymyksiin liittyvään keskusteluun osallistuminen.

Helsingin yliopiston ja fysiikan laitoksen alumnina kuulut Suomen suurimpaan akateemiseen yhteisöön.

Liity yhteisöön rekisteröitymällä Helsingin yliopiston alumniverkostossa. Kun rekisteröidyt, saat tietoa oman alasi tutkimuksesta sekä tapahtumista fysiikan laitoksessa ja yliopistossa. Pysyt myös yhteydessä opiskeluaikaisiin tuttaviisi.

Fysiikan laitos järjestää täydennyskoulutusta omille alumneilleen. Yliopiston piirissä Avoin yliopisto ja HY+ järjestävät täydennyskoulutusta alumneille. Osa Yliopiston ura- ja rekrytointipalveluiden palveluista on alumnien käytettävissä.

Yliopistossa järjestetään jatkuvasti tapahtumia, joihin alumnit ovat lämpimästi tervetulleita.