Kumpulan kampus

Kumpula Campus aerial view 2018

Vehreällä Kumpulanmäellä sijaitseva Kumpulan kampus on eksaktien luonnontieteiden tutkimuksen ja opetuksen keskus vain neljän kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisä kampus on Pohjoismaiden suurin luonnontieteellisen osaamisen keskittymä. Kumpulassa tutkimus on arvioitu kansainvälisesti korkeatasoiseksi, ja opetusta antavat menestyneet luonnontieteilijät. Tieteenalojen laaja-alaisuus ja monet yhteydet muualle maailmaan tarjoavat sekä innostavan ilmapiirin että pohjan tieteidenväliselle yhteistyölle. Kompakti kampus on kerännyt Kumpulanmäelle tutkijoiden ja opiskelijoiden aktiivisen uutta luovan tiedeyhteisön.

Kumpulan kampus sijaitsee Kumpulanmäellä noin neljän kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Katso Kumpulan kampuksen sijainti Maanmittauslaitoksen kartalla.

Kumpulaan pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Suunnittele reittisi Kumpulaan HSL:n Reittioppaan avulla.

Pysäköinti on mahdollista katujen varsilla. Lyhytaikaiseen vieraspysäköintiin tarkoitetut asiakaspaikat löytyvät Exactumiin menevän sisääntulotien varrelta, ja ne on merkitty "vieraspaikka"-kylteillä. Muista ilmoittaa autosi rekisterinumero rakennuksen vahtimestarille!

Kumpulan opiskelijapalvelut palvelevat kaikkia Kumpulan kampuksen yksiköiden opiskelijoita. Kampuksella palvelee myös kolme Unicafe-opiskelijaravintolaa. Physicum-rakennuksessa palvelee tiedekirjasto, jonka kokoelmat kattavat laajan valikoiman Kumpulan tutkimusalojen kirjallisuutta. MyHelsinki-palvelusta voit etsiä muita kiinnostavia aktiviteetteja Kumpulan alueella.

Tervetuloa virtuaalikierrokselle Helsingin yliopiston Kumpulan tiedekampukselle! Nyt voit vierailla kampuksellamme mukavasti vaikka kotisohvalta! Kampuskierroksella tutustut tutkimukseemme ja opetukseemme ja pääset käymään eri rakennuksissa ja tutkimustiloissa. Lisäksi voit tutustua muutamiin monista tutkimuslaboratorioistamme.

Virtuaalikierrokselle!