Ilmoittautuminen

Jos tarvitset apua ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa, otathan yhteyttä konferenssitoimisto Confedent Internationaliin:

Sähköposti: ktpaivat@confedent.fi
Puhelin: 050 4644 757

Osallistumismaksut

 

Early bird – varhainen ilmoittautuminen
15.11. asti

Regular – normaali ilmoittautuminen
16.11. alkaen

Jäsenhinta*

100 €

130 €

Ei-jäsen

120 €

160 €

Opiskelija**

45 €

60 €

* Jäsenhinta koskee Kasvatustieteellisen seuran jäseniä (lisätietoa jäsenyydestä).

** Opiskelijahinta koskee vain päätoimisia perustutkinto-opiskelijoita, ei jatko-opiskelijoita tai tohtorikoulutettavia.

Maksutavat

  • Maksuvaihtoehtoina on maksu luottokortilla tai laskua vastaan (laskutuslisä 14E lisätään kaikkiin laskuihin).
  • Luottokortilla maksettaessa konferenssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hyväksytyt luottokortit: Visa, MasterCard ja Maestro. Maksu suoritetaan salatun yhteyden kautta.
  • Laskulla maksettaessa maksu tulee suorittaa viimeistään laskussa mainittuna eräpäivänä. Maksun viestinä tulee mainita laskunnumero. Maksajan tulee kattaa kaikki pankkikulut

Maksu- ja peruutusehdot

Kaikki peruutukset ja muutokset tulee tehdä kirjallisena osoitteeseen ktpaivat@confedent.fi

30.11.2020 mennessä tehdyistä peruutuksista pidätetään käsittelykulu 50 € (sekä mahdollinen maksutapalisä). Mikäli maksua ei ole vielä suoritettu, voidaan käsittelykulu laskuttaa erikseen.

30.11.2020 jälkeen tehdyt peruutukset eivät oikeuta palautukseen, mahdollisesti avoimet maksut suoritettava kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutusta ei tehdä, maksuja ei hyvitetä. 

Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen ktpaivat@confedent.fi

Force majeure -tapauksissa konferenssijärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan osallistumismaksuja.