Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen paneelikeskusteluun

Paneelikeskusteluun tuleen ilmoittautua 27.9. mennessä. Paneeli järjestetään etänä Zoomissa. Linkki keskusteluun lähetetään sähköpostitse paneelikeskustelua edeltävänä päivänä 28.9.

Ilmoittaudu paneelikeskusteluun täältä.

Ilmoittautuminen seuraamaan virtuaalisesti päätapahtumaa

Päätapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Voit seurata lähetystä täältä.

Ilmoittautuminen näytetunneille

Ilmoittautuminen päivän näytetunneille alkaa 8.9. Ilmoittautuminen on auki kaikille kielistä ja kielenoppimisesta kiinnostuneille, niin yhteisöille, oppilaitoksille kuin yksityishenkilöillekin. Tutustu ohjelmaan ja varaa itsellesi kiinnostavimmat näytetunnit. Ilmoittautuminen päättyy 29.9.

Tutustu ohjelmaan ja varaa itsellesi kiinnostavimmat näytetunnit

Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiviestillä liittymislinkin, josta pääset liittymään opetustuokioon. Tuokiot pidetään etänä Zoomissa. Näytetunnille osallistumista varten tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen tai muun älylaitteen. 

Ilmoittautumisohjeet: 

Näytetunneille ilmoittaudutaan täällä. Klikkaa haluamaasi näytetuntia aikataulusta. Täytä nimi- ja sähköpostitietosi ja klikkaa ”Make reservation”. Muutaman minuutin kuluttua saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Zoom-linkki näytetunnille lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin pari päivää ennen näytetuntia viikolla 39.

Voit ilmoittautua useammalle näytetunnille. Kullekin tunnille ilmoittaudutaan erikseen. Yhteystiedot ilmoitetaan kullekin näytetunnille ilmoittautuessa.

Näytetunneille voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia. Peruthan osallistumisesi, mikäli et voikaan osallistua.

Näytetunnit pidetään Zoomissa. Osallistumiseen vaadittava Zoomin käyttäminen on osallistujalle maksutonta. Zoomin voi ladata palvelun sivuilta

HUOM! Jos et saa vahvistussähköpostia noin kymmenen minuutin kuluttua ilmoittautumisesta, tarkistathan roskapostisi. 

Mikäli et saa vahvistusviestiä tai sinulla on kysyttävää Zoomin käytöstä, otathan yhteyttä Merijn van Bruggeniin.