Liity Urbarian uuden uutiskirjeen tilaajaksi

Kaupunkitutkimuksen seuraaminen helpottuu alkaneena vuotena 2021, kun uusimmat kaupunkitutkimusjulkaisut sekä ajankohtaiset seminaarisarjat ja tilaisuudet koostetaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvään Urban Letter -uutiskirjeeseen.

Tilaamalla Urban Letter -uutiskirjeen saat tietoa uusimmista kaupunkitutkimukseen liittyvistä tapahtumista, seminaareista ja julkaisuista sekä kaupunkiuutisia Helsingin yliopistolta ja lähimmiltä yhteistyökumppaneiltamme, kuten Aalto-yliopistolta sekä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeilta. Uutiskirjeen tilaaminen on helppo tapa päästä osalliseksi kaupunkitutkimuksen verkostoa ja luoda uusia kontakteja kaupunkitutkijoiden, opiskelijoiden, virkamiesten ja poliitikkojen kesken.

Emme lähetä roskapostia, vaan kokoamme rajoitetun määrän huolellisesti kerättyjä uutisia neljä kertaa vuodessa. Tilaus on maksuton. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

a logo of the urban letter newsletter

Liittyminen Urban Letter -uutiskirjeen tilaajaksi

Lähettämällä sähköpostitse viestin "kyllä" osoitteeseen urbaria@helsinki.fi liityt uutiskirjeen tilaajaksi.