Tsekkaa Helsingin yliopisto 16.–26.11.

Tsekkaa Helsingin yliopisto 16.–26.11.
Etätapahtumassa pääset tutustumaan kandiohjelmiimme ja voit esittää kysymyksiä suoraan opiskelijoillemme. Tervetuloa mukaan!
Etätapahtumassa pääset tutustumaan kandiohjelmiimme ja voit esittää kysymyksiä suoraan opiskelijoillemme. Tervetuloa mukaan!

Osallistu etätapahtumaan verkossa ja tutustu kandiohjelmiimme

Kiinnostavatko sinua Helsingin yliopiston kandiohjelmat? Tiedätkö mitä kaikkea meillä voi opiskella? Osallistu Tsekkaa Helsingin yliopiston kandiohjelmat -etätapahtumaan ja tutustu koulutusohjelmiimme, joista löytyy runsaslukuinen joukko monitieteisiä aloja. Webinaareissa voit esittää chatin kautta kysymyksiä suoraan kandiohjelmien opiskelijoille. Mukaan mahtuu 1000 osallistujaa (ei ennakkoilmoittautumista).

Webinaarit sjoittuvat tapahtumapäiville seuraavasti:

  • ma–to 16.–19.11.2020 klo 11.30–12.00 ja 15.30–16.00.
  • ma–to 23.–26.11.2020 klo 11.30–12.00 ja 15.30–16.00.

Webinaaritallenteet löydät Aikataulu, materiaalit ja webinaarit -sivulta

Tutustu tapahtumaan

Tutustu alla Helsingin yliopiston tervehdykseen juuri sinulle. Katso myös tapahtuman esittelyvideo. Alta löydät myös kandiohjelmiemme esittelymateriaalit ja webinaarien aikataulun. Tervetuloa mukaan!

Tsekkaa kandiohjelmat rehtorin video

Helsingin yliopiston rehtori Sari Lindblom ja kehitysjohtaja Susanna Niinistö-Sivuranta toivottavat sinut mukaan Tsekkaa Helsingin yliopiston kandiohjelmat -tapahtumaan!

Tsekkaa kandiohjelmat tapahtuman video

Katso tapahtuman esittelyvideo!

Tietoa hakemisesta ja opiskelusta

Tutustu hakemiseen, valintaperusteisiin ja usein kysytttyihin kysymyksiin hakemisesta. Chattaa opiskelijoidemme kanssa opiskelusta koulutusohjelmissamme ja opiskeluelämästä Helsingissä.