Tule tekemään huippuyliopiston tietotekniikkaratkaisuja

Henriikka ja Sami Hero Rekry

Lue tikeläisten tarinat

Lue tikeläisten tarinat ja seuraa Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen työpäivää Instagramissa #tikentyopaiva! Twitteristä löydät meidät @IT_HelsinkiUni.
 

Vuoden 2019 työyhteisöpalkinto tietotekniikkakeskukseen

Tietotekniikkakeskus (Tike) palkittiin vuonna 2019 yliopiston työyhteisöpalkinnolla, sillä meillä työhyvinvointia on edistetty poikkeuksellisen pitkäjänteisesti ja monipuolisesti. Esimerkiksi huvitoimikunta Hupari on ollut toiminnassa jo 43 vuotta. Tikellä viihdytään siis erinomaisesti mainion työyhteisömme ansiosta.
 

Kehity ja viihdy ketterässä ympäristössä

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskus tarjoaa näköalapaikan IT-alalle maailman parhaimmistoon lukeutuvassa yliopistossa. Tarjoamme noin 60 tuhannelle yliopistolaiselle monimuotoiset tietotekniikkapalvelut ja -ratkaisut, tukipalvelut tutkijoille ja opettajille sekä kattavan käyttäjätuen tietoturvaa unohtamatta. Asiantuntijaorganisaatiossamme työskentelee noin 200 IT-alan ammattilaista. Työaikamme ovat joustavat, koulutusmahdollisuuksia on runsaasti ja alan huippuosaajista koostuva työyhteisömme saa jatkuvaa kiitosta erinomaisesta yhteishengestään.

 

Ketterä yksikkömme mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja oppimisen työssä. Osaamisalueiden mukaan pääsetkin sekä panostamaan omiin vahvuusalueisiisi ja työtehtäviisi että oppimaan uusia taitoja yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Erinomaisen työilmapiirin ja -yhteisön myötä meillä viihdytään erittäin hyvin. Laajan ja monitahoisen IT-ympäristön ansiosta työssä on myös mahdollisuus osallistua avoimen lähdekoodin yhteisöihin.
 

Avoimen datan edelläkävijä, innostavaa työtä huippuyliopistossa

Helsingin yliopisto on avoimen tutkimuksen suomalainen edelläkävijä. Tuomme avoimen datan avulla tutkimustuloksiamme kattavasti koko yhteiskunnan käyttöön yhteiseksi tietopääomaksi. Tutkimuksen avulla vaikutamme maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemiseen ja lisäämme ymmärrystä maailmasta.

Huippuyliopistossa työskentely tarjoaa kattavasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia. Kansainvälisissä yliopistoarvioinneissa Helsingin yliopisto sijoittuu toistuvasti maailman 100 parhaan ja Euroopan 20 parhaan yliopiston joukkoon. Suomen tasolla Helsingin yliopisto on maan paras yliopisto usealla alalla. Helsingin yliopiston laadukasta opetusta, tutkimusta ja innovaatiotoimintaa arvostetaan kansainvälisesti.
 

Ratkaisukonsultoinnilla selätetään yliopiston IT-haasteita

Monimuotoisten tietotekniikkapalveluiden toteuttamisen lisäksi ratkaisemme yliopistolaisten IT-haasteita muun muassa ratkaisukonsultoinnin avulla. Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen yksikön vastuullinen tutkija ja dosentti Jyrki Reunamo kertoo, miten ratkaisukonsultoinnin avulla on edistetty varhaiskasvatuksen kehittämistä. Kansainvälisten asioiden kehittämispäällikkö Tiina Kosunen puolestaan haki tietotekniikkakeskukselta tukea Helsingin yliopistolle ulkomailta tulevien opiskelijoiden auttamiseen.

Avoimet työpaikat

Meillä on jatkuvasti tarjolla innostavia uramahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Katso avoimet työpaikat täältä, tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen hr-tike@helsinki.fi.