Osoite
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 Helsingin Yliopisto

Toimin kansainvälisen koulutusyhteistyön palveluiden asiantuntijana ja kuulun Viikin lähitiimiin. Olen vastuussa maatalous-metsätieteellisen ja eläinlääketieteellisen tiedekunnan kansainvälisen ja kotimaisen (JOO) liikkuvuuden koordinoinnista.

Minut tavoittaa kansainvälisen koulutusyhteistyön palveluiden palveluosoitteesta: studentexchange@helsinki.fi ja joo@helsinki.fi

Kansainvälisen koulutusyhteistyön palvelut koordinoi opiskelija-, opettaja-, tutkija- ja henkilökuntaliikkuvuuden toteuttamista ja kehittämistä sekä niihin liittyviä palveluita. Lisäksi yksikössä tuetaan kansainvälisten opetusyhteistyön hankkeiden kehittämistä, koordinointia ja hallintaa sekä avustetaan koulutusohjelmia näiden hankkeiden rahoituksen hakemisessa. Yksikössä koordinoidaan ja kehitetään myös kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden keskitettyjä palveluja sekä lukuvuosimaksuja. Asiantuntijat työskentelevät koulutusohjelmien kansainvälistämisen sekä kansainvälisen vaihdon asiantuntijoina, koordinaattoreina, yhteistyökumppaneina ja apurahojen hallinnoijina. Lisäksi yksikössä kehitetään ja ylläpidetään liikkuvuuden tietohallintoa ja Mobility Online –tietojärjestelmää sekä ohjataan sen käytössä. Neuvontaa tarjotaan mm. vaihtomahdollisuuksista, hakemisesta, vaihtoapurahoista ja lukuvuosimaksuista.