Osoite
PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin Yliopisto

Vastaan tutkimuspalveluiden lakitiimissä tutkimusliitännäisten lakipalveluiden tuottamisesta yliopiston henkilökunnalle. Annan myös itse ajan puitteissa lakineuvontaa tutkimuksen juridisissa kysymyksissä.

Ajankohtaista

Olen ehdokkaana Helsingin yliopiston yliopistokollegion vaaleissa numerolla 2. Äänestysaika to 17.2. – pe 18.2.2022 klo 9:00 – 17:00.

Alla on ajatuksiani Helsingin yliopistosta:


Moniäänisyys – Moniäänisyys on yliopiston vahvuus ja samalla heikkous. Joudumme tekemään kompromisseja, kuunnella ja kuulostella monia mielipiteitä. Päätöksiä tehdessä tulee moniäänisyys ottaa parhaalla mahdollisella tavalla huomioon muistaen kuitenkin yliopiston perustehtävät eli tutkimus, opetus ja yhteiskunnallinen vuorovaikuttaminen.


Resurssit – On hienoa, että on paljon tutkimusta, opetusta ja uusia avauksia. Samalla tulee kuitenkin huomata, ettei ole olemassa vain sitä ”Jokua”, joka sitten tekee itse käytännön työn, vaadittiin sitten siihen tutkijan ja/tai asiantuntijan työtä. Kun suunnitellaan esim. uusien rahoitusmuotojen tai kansainvälistymisen aloittamista, tulee pohtia, että kuka uudet tehtävät oikeasti tekee. Resurssipohdinta täytyy saada mukaan suunnitteluun.


Toimiva kollegio – Helsingin yliopisto on monella mittarilla Suomen suurin yliopisto, joka tarvitsee yliopiston kokonaisetua ajavan yliopistokollegion. Kollegiotyötä tehdään yhteistyössä koko yliopistoväen kesken.


Ole mukana rakentamassa Helsingin yliopistolle toimivaa yliopistokollegiota ja äänestä Perttua!


Ole ihmeessä yhteyksissä, jos haluat keskustella lisää ja jakaa ajatuksiasi.