Osoite
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 Helsingin Yliopisto

Asiantuntija kansainvälisen koulutusyhteistyön palveluissa.

Kruununhaan lähipalveluissa: oikeustieteellisen tiedekunnan ja Svenska social- och kommunalhögskolanin opiskelijavaihdot ja liikkuvuussopimukset.

Palveluosoitteemme: studentexchange@helsinki.fi (opiskelijaliikkuvuus), exchange-agreements@helsinki.fi (yhteistyösopimukset).

Kansainvälisen koulutusyhteistyön palvelut koordinoi opiskelija-, opettaja-, tutkija- ja henkilökuntaliikkuvuuden toteuttamista ja kehittämistä sekä niihin liittyviä palveluita. Lisäksi yksikössä tuetaan kansainvälisten opetusyhteistyön hankkeiden kehittämistä, koordinointia ja hallintaa sekä avustetaan koulutusohjelmia näiden hankkeiden rahoituksen hakemisessa. Asiantuntijat työskentelevät koulutusohjelmien kansainvälistämisen sekä kansainvälisen vaihdon asiantuntijoina, koordinaattoreina, yhteistyökumppaneina ja apurahojen hallinnoijina. Lisäksi yksikössä kehitetään ja ylläpidetään liikkuvuuden tietohallintoa ja Mobility Online –tietojärjestelmää sekä ohjataan sen käytössä. Neuvontaa tarjotaan mm. vaihtomahdollisuuksista, hakemisesta ja vaihtoapurahoista.