Henkilöhaku

Heidi
Säävuori

Osoite
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 Helsingin Yliopisto

Kansainvälisen koulutusyhteistyön palvelut koordinoi opiskelija-, opettaja-, tutkija- ja henkilökuntaliikkuvuuden toteuttamista ja kehittämistä sekä niihin liittyviä palveluita sekä vastaa liikkuvuussopimuksista. Lisäksi yksikössä tuetaan kansainvälisten opetusyhteistyön hankkeiden kehittämistä, koordinointia ja hallintaa sekä avustetaan koulutusohjelmia näiden hankkeiden rahoituksen hakemisessa. Asiantuntijat työskentelevät koulutusohjelmien kansainvälistämisen sekä kansainvälisen vaihdon asiantuntijoina, koordinaattoreina, yhteistyökumppaneina ja apurahojen hallinnoijina. Lisäksi yksikössä kehitetään ja ylläpidetään liikkuvuuden tietohallintoa ja Mobility Online –tietojärjestelmää sekä ohjataan sen käytössä. Neuvontaa tarjotaan mm. vaihtomahdollisuuksista, hakemisesta ja vaihtoapurahoista.

Työskentelen Metsätalon lähipalveluissa ja alueellisena vastuualueenani on Pohjoismaat ja lisäksi toimin tiiviisti hakujärjestelmämme Mobility Onlinen sekä henkilökuntaliikkuvuuden (STT) parissa.

Palveluosoitteemme ovat: studentexchange@helsinki.fi (opiskelijaliikkuvuus) joo@helsinki.fi (JOO-liikkuvuus) staffexchange@helsinki.fi (henkilökuntaliikkuvuus) exchange-agreements@helsinki.fi (yhteistyösopimukset) educationprojects@helsinki.fi (kansainväliset koulutusyhteistyöhankkeet)

Ajankohtaista