HELSUS keskustelutilaisuus Kate Raworthin kirjasta Donitsitaloustiede

Kate Raworth

HELSUS keskustelutilaisuus

Oxfordin yliopiston taloustieteilijä Kate Raworthin kirja Doughnut Economics julkaistaan suomeksi toukokuussa nimellä Donitsitaloustiede. Kirja on kunnianhimoinen yritys kehystää talousajattelumme uudelleen siten, että sen tavoitteena olisi ihmiskunnan hyvinvointi planeettamme kantokyvyn rajoissa nykyisen loputtoman kasvun sijaan.

Kirja on herättänyt maailmalla runsaasti huomiota ja kasvukriittinen taloustieteilijä Raworth on mm. hiljattain alustanut aiheesta Maailman talousfoorumissa Davosissa. Kirja päätyi myös mm. Financial Timesin ja Forbesin vuoden parhaiden talouskirjojen listalle.

HELSUS järjestää keskustelutilaisuuden kirjasta 21.5. klo 10.00-11.30 Tiedekulmassa. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Raworthin alustuksen jälkeen tapahtumassa kuullaan kommentit Nordean pääekonomisti Aki Kangasharjulta, jota seuraa yleisökeskustelu. Tapahtuman puheenjohtajana toimii professori Janne I. Hukkinen.

MISSÄ?

Tiedekulma, Stage, Yliopistonkatu 4