Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin. Ennen yhteydenottoa pyydämme huomioimaan, että emme voi antaa:

  • Suosituksia tai tietoa muiden tahojen järjestämistä taidekursseista, -kouluista ja opettajista / taiteen yksityisopetuksesta.
  • Arvioita, kommentteja tai hinta-arvioita pyytämättä lähetetyistä piirroksista tai muista taideteoksista

 

Milloin ilmoittautumiset alkavat? Millaisia kursseja on tulossa / tarjolla?

Kaikki tieto kursseista löytyy Piirustussalin nettisivulta. Jos tulevaa aikataulua ei vielä ole näkyvissä, on kurssiohjelma vielä työn alla. Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa yleensä syyskuun alkupuolella, kevään kurssien ilmoittautuminen tammikuun alkupuolella. Kurssiohjelmat ja ilmoittautumisajankohdat tulevat näkyville nettisivuillemme viimeistään noin viikkoa ennen ilmoittautumisten alkua. 

Infopostituslistaltamme saat kätevästi tiedon tulevista kursseista ja muista tapahtumista. Voit liittyä listalle lähettämällä viestin osoitteeseen piirustussali@helsinki.fi.

Kerromme alkavista kursseista aina myös sosiaalisen median kanavilla, pistä siis seurantaan:

Instagram: https://www.instagram.com/universityofhelsinkiartroom/

Facebook: https://www.facebook.com/UniversityofHelsinkiArtRoom/

Twitter: https://twitter.com/Hel_Uni_ArtRoom

 

Pitääkö olla Helsingin yliopistossa kirjoilla, että voi tulla kurssille?  

Järjestämme myös kaikille avoimia kursseja. Piirustusillat ovat kaikille avoimia, samoin kaikki Piirustussalin klassikot -intensiivikurssit. Teemaillat, piirustusretket ja tapahtumat ovat niin ikään pääsääntöisesti kaikille avoimia.

Opiskelijakursseille sen sijaan voi osallistua vain, jos on samana lukukautena kirjoilla Helsingin yliopiston läsnäolevana opiskelijana tai jatko-opiskelijana.  

 

Tarvitsetteko malleja? 

Malliksi? Taidemalleiksi sopivat kaikenikäiset, -kokoiset ja -tyyppiset henkilöt. Tällä hetkellä emme aktiivisesti etsi malleja, mutta otamme mielellämme tietoa uusista malleista listallemme. Pääsääntöisesti palkkaamme malleja, joilla on aikaisempaa piirrosmallikokemusta, mutta sellaisen puuttuessa myös muun tyyppinen relevantti työkokemus ja / tai koulutus (esimerkiksi teatteri- tai tanssialalta) kannattaa tuoda viestissä esiin. Pyrimme palkkaamaan monipuolisesti erilaisia malleja. Kasvokuva, CV tai esim. malliportfolio ei ole pakollinen liite. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen vappu.rossi@helsinki.fi.