Tilattavat työpajat

Tule kokeilemaan kykyjäsi piirtäjänä! Piirustusmestari Vappu Rossin ohjauksessa ryhmänne perehtyy havainnosta piirtämisen perusteisiin erilaisten kiehtovien metodien kautta, huumoria unohtamatta. Vierailu sisältää esittelykierroksen Piirustussalilla.

Pajakokonaisuuden kesto ja sisältö on räätälöitävissä ryhmänne tarpeiden ja toiveiden mukaan. Piirustusmestarin suositus vierailun kestoksi on 2–3h riippuen siitä sisältääkö vierailunne ruokailun. Ruokatarjoilun voitte nauttia Piirustussalilla, tarjoilusta voitte sopia suoraan Unicafen kanssa (porthania@hyy.fi).

Paketti sopii myös vasta-alkajille, aikaisempaa kokemusta taiteellisesta työskentelystä ei tarvita.

Helsingin yliopiston Piirustussali sijaitsee Porthanian seitsemännessä kerroksessa, eteläisen Helsingin kattojen yllä. Piirustussalin juuret ulottuvat yliopiston alkuvaiheisiin saakka ja se oli pitkään Suomen ainoa julkista taideopetusta antava instituutio. Tule tutustumaan kuinka nykypiirtäminen ja klassinen traditio lyövät kättä uudelleen avautuneella Piirustussalilla!

Ryhmän koko max noin 25 henkeä.

Hinnat:
1h paja 95 €.
2–3h paja 220 €.

Hinnat eivät sisällä ruokailua.

Yliopiston sisäiset ryhmät: sovi järjestelyistä piirustusmestarin kanssa.

Tiedustelut ja varaukset: vappu.rossi@helsinki.fi (050-448 8766)

Helsingin yliopiston historiassa tiede ja kulttuuri ovat vuosisatojen ajan kukoistaneet rinnakkain. Tule kokemaan historian siipien havinaa nykyaikaisen sivistysyliopiston suojissa!

Vierailu sisältää opastuksen Yliopistomuseon perusnäyttelyssä ”Ajattelun voimaa” sekä Piirustussalin esittelyn piirustusmestari Vappu Rossin kanssa. Nautimme maittavan lounaan tai kevyen välipalan Piirustussalilla, minkä jälkeen Vappu Rossi opastaa taidepiirtämisen saloihin helposti lähestyttävin ja hauskoin metodein.

Ruokatarjoilusta voitte sopia suoraan Porthanian Unicafen kanssa (porthania@hyy.fi)

Paketti sopii myös vasta-alkajille, aikaisempaa kokemusta taiteellisesta työskentelystä ei tarvita.

Yliopistomuseon perusnäyttely sijaitsee päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Näyttely kertoo Suomen vanhimman yliopiston kiehtovaa tarinaa Kuninkaallisen Turun akatemian perustamisesta vuonna 1640 aina nykypäivään asti.

Helsingin yliopiston Piirustussali sijaitsee Porthanian seitsemännessä kerroksessa, eteläisen Helsingin kattojen yllä. Piirustussalin juuret ulottuvat yliopiston alkuvaiheisiin saakka ja se oli Suomen pitkään ainoa julkista taideopetusta antava instituutio. Tänä päivänä yliopiston Piirustussali on merkittävä tieteen ja taiteen kohtauspaikka.

Ryhmän koko max noin 25 henkeä ja päivän kesto 3–5h. Jos ryhmä on suurempi kuin 25, voidaan se jakaa kahtia, jolloin toinen osa vierailee museon näyttelyssä ja toinen piirtää. Tämä jälkeen ryhmät vaihtavat paikkaa.

Hinta: 275 e.

Hinnat sisältävät piirustustarvikkeet, ohjauksen ja esittelyn Piirustussalilla sekä opastuksen Yliopistomuseon perusnäyttelyssä (ruokailu ei sisälly hintaan).

Yliopiston sisäiset ryhmät: sovi järjestelyistä piirustusmestarin kanssa

Tiedustelut ja varaukset: Vappu Rossi 050-448 8766 (vappu.rossi@helsinki.fi)