Observatorion kokous- ja juhlatilat

Juhla- ja kokouskäyttöön vuokrattavat Argelander-sali ja Itärotunda tarjoavat idylliset puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Puutarhamme on myös tilavuokraajan käytössä.

Argelander-salissa on paikat 24 kuulijalle, jos halutaan pöydät jokaisen kuulijan käyttöön (luentosalimainen järjestys). Ilman pöytiä tilaan mahtuu istumaan n. 60 henkilöä. Tiloissa voi järjestää myös cocktail-tilaisuuksia ja päivällisiä. Päivällisillä salia ja rotundaa voidaan käyttää yhdessä, jolloin juhlatilan kahteen huoneeseen mahtuu 32 + 12 ruokailijaa. Jos tarjottavat halutaan esille noutopöytään, voi sen sijoittaa esim. huoneista pienempään (rotundaan), jolloin paikkoja ruokailijoille pöydissä jää 32. Cocktail-tilaisuudessa juhlatiloihin mahtuu yhteensä reilut 70 henkilöä.

Argelander-salin varustukseen kuuluvat 90-tuumainen valkotaulu, kaiuttimet sekä videotykki. Saleissa on myös käytössä liikuteltava 55-tuumainen kosketusnäyttö.

Tilat vuokrataan aina yhdessä. Yhteisvuokra on 95 euroa/alkava tunti (ma–ke klo 8–17, to klo 8–20, pe klo 8–17 ja la klo 12–16) ja näiden aikojen ulkopuolella 150 euroa/alkava tunti. Vuokra-aikaan tulee sisällyttää myös mahdollinen tilaisuuden järjestelyaika.

Tilavuokraajan ohje (pdf-tiedosto)
Salivuokran yhteyteen sopii hyvin myös kierros Observatoriossa!

Observatorio ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

Helsingin yliopiston sisäisten yksiköiden varaukset: lisätiedot ja hinnat Flamman kautta.

Lisätiedot:
observatorio(at)helsinki.fi
02941 24244

Argelander-sali luentosalimuodossa. Kuva: Helsingin yliopistomuseoIstuva illallinen Argelander-salissa ja Itärotundan ovi. Kuva: Helsingin yliopistomuseoIstuva illallinen Argelander-salissa ja älytaulu. Kuva: Helsingin yliopistomuseoItärotunda. Kuva: Helsingin yliopistomuseoKahvitus Itärotundassa. Kuva: Helsingin yliopistomuseoNäkymä Itärotundasta Argelander-saliin. Kuva: Helsingin yliopistomuseoObservatorion puutarha. Kuva: Helsingin yliopistomuseoObservatorion puutarha. Kuva: Helsingin yliopistomuseoObservatorion puutarha. Kuva: Helsingin yliopistomuseoObservatorion puutarha. Kuva: Helsingin yliopistomuseoTähtikarttapallo Itärotundassa. Kuva: Helsingin yliopistomuseo