Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 1 000 ammattilaista kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Opetus- ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista, hakijapalveluista ja ura- ja opintopsykologipalveluista.

Opetusteknologiapalvelut vastaavat opettajien etäopetuksen tuesta ja opetuksen kehittämisestä digitaalisten välineiden avulla. Opetusteknologiapalvelut on osa digitaalisen opetuksen ja jatkuvan oppimisen yksikköä.

Etsimme nyt kahta

VERKKO-OPETUKSEN KOORDINAATTORIA

opetusteknologiapalveluihin

Verkko-opetuksen koordinaattori vastaa keskitetystä yliopiston opettajien tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön koulutuksesta ja tuesta. Tehtävä voisi sopia sinulle, jos opetusteknologia ja sen erilaiset välineet ovat sinulle tuttuja, haluat innostaa ja tukea opettajia opetuksen digitalisoinnissa ja sinulla on pedagogista näkemystä ja kokemusta.

Tehtävästä

Verkko-opetuksen koordinaattorina neuvot, opastat ja tuet verkko-opetukseen liittyvissä asioissa. Pääset kehittämään oppimisympäristöön (Moodle) liittyviä tarpeita ja tukea. Olet osa asiantuntevaa ja osaavaa opetusteknologiapalveluiden Moodle-tiimiä. Tuet opettajia erityisesti tentteihin ja arviointeihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu keskustakampuksen/Meilahden koulutusohjelmien tukitehtävät.

Sinusta

Koulutustaustasi on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on erinomaiset opetusteknologiset taidot ja pedagogista osaamista. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on kokemusta ja osaamista oppimisympäristöistä (Moodle) sekä kouluttajakokemusta. Työssäsi tarvitset englanninkielen taitoa sekä kotimaisten kielten hyvää hallintaa.

Miksi meille?

Verkko-opetuksen koordinaattorina olet osa 300 osaavan opetus- ja opiskelijapalveluiden ammattilaisen joukkoa. Kanssamme pääset kehittämään toimintaamme ja omaa asiantuntijuuttasi. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi 31.5.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Tehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia. Keskustakampuksen tehtävä ajalle 1.9.2021 – 31.12.2022 ja Meilahden kampuksen tehtävä 9.8.2021 – 28.02.2022.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Koski-Kotiranta, 040 5871 523, sari.koski-kotiranta@helsinki.fi.

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu. Vuodesta 1640 se on ollut mukana luomassa reilua ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, jota monilla mittareilla pidetään maailman parhaana. Tänään monitieteinen tiedeyhteisö ratkoo ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista, myös kansainvälisesti. 40 000 opiskelijan ja työntekijän tiedeyhteisö synnyttää ratkaisuja, jotka muotoilevat planeettamme ja koko ihmiskunnan tulevaisuutta. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Haku päättyy

31.05.2021 23:59 EEST