Helsingin yliopisto on Suomen suurin yliopisto, joka etsii ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja luo uudenlaista ajattelua ihmiskunnan parhaaksi. Olemme yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista ja 8 000 työntekijän yhteisömme tarjoaa laajat urakehitysmahdollisuudet opetuksen ja tutkimuksen saralla sekä palvelu- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville.
www.helsinki.fi/fi

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta sijaitsee Viikin kampuksella ja missiomme on uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön edistäminen, jota toteutamme tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan opetuksen avulla. Keskeisimmät koulutus- ja tutkimusalamme ovat elintarvike-, maatalous-, metsä- ja ravitsemustieteet sekä niihin liittyvät mikrobiologia ja taloustieteet eli hallussamme on koko luonnonvarojen ketju pellosta pöytään, metsätieteet maaperän kemiasta markkinointiin sekä toiminnan ympäristövaikutukset. Tiedekunnastamme valmistuu monipuolisia bioalan ja liiketoiminnan osaajia elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin.
www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta

Maataloustieteiden osaston tehtävä on maa- ja puutarhatalouden kasvintuotantoa, kotieläintuotantoa sekä näiden teknologiaa ja ympäristövaikutuksia koskeva opetus, tieteellinen tutkimus sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Osaston päätutkimusalat ovat agroteknologia, biotekniikka, kasvintuotantotieteet, kotieläintiede sekä maaperä- ja ympäristötiede. Osastolla työskentelee noin 100 henkeä ja osaston tuottamissa koulutusohjelmissa opiskelee noin 400 perustutkinto- ja 80 jatkotutkinto-opiskelijaa.
www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta/tutkimus/maata...

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan maataloustieteiden osasto hakee

TUTKIMUSTEKNIKKOA/LABORATORIOINSINÖÖRIÄ

1.9.2021 tai sopimuksen mukaan vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään kasvihuone- ja kasvihuonetekniikan osaamista. Eduksi katsotaan kokemus mittaus- ja sähkötekniikasta ja maataloustyökoneiden käytöstä.

Työtehtäviin kuuluu kokeiden pystyttämistä ja hoitoa kasvihuoneilla ja pelloilla, kasvihuoneiden toiminnasta ja tekniikasta huolehtimista sisältäen valaistuksen ym. asennuksia ja säätöjä, kasvatuskokeisiin liittyvien laitteiden ohjelmointia ja asennustöitä, erilaisten mittauslaitteiden käyttöä, yksikön muiden käyttäjien ja opiskelijoiden käytännön työskentelyn neuvontaa sekä oman toimintaympäristön kehittämistä. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja. Työssä tarvitaan suomen lisäksi englanninkieltä.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työn monipuolisessa toimintaympäristössä. Tiedekunnassa pääset tukemaan alan tutkimukseen perustuvaa, ylintä koulutusta Suomessa ja olet osa kansainvälisesti arvostettua ja laadukasta tieteellistä tutkimustoimintaa. Tehtävä antaa mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamista monitieteisessä työyhteisössä. Työn tukena ovat osaston ja tiedekunnan opetus- ja tutkimushenkilökunta sekä Viikin kampuksen hallinto- ja tekninen henkilökunta.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoihin 6-8 (tutkimusteknikko) tai 8-10 (laboratorioinsinööri) hakijan koulutuksen ja ansioiden mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, jolloin bruttopalkka on noin 2300 – 3300 euroa (tutkimusteknikko) tai 2800- 4400 euroa (laboratorioinsinööri) kuukaudessa. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakijoita pyydetään toimittamaan yhtenä pdf-dokumenttina (suomeksi tai englanniksi)
- motivaatiokirje (max. 1 sivu)
- ansioluettelo
- kahden suosittelijan yhteystiedot.

Hakemus liitteineen jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Hakuaika päättyy 31.7.2021

Lisätietoja tehtävästä:
osaston johtaja professori Helena Korpelainen (helena.korpelainen(at)helsinki.fi, puh. 02941 58383)

Rekrytointiportaaliin ja rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset:
HR-asiantuntija Mirkka Juntunen (mirkka.juntunen(at)helsinki.fi).

Helsingin yliopisto työnantajana:
https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat/miksi...

Haku päättyy

31.07.2021 23:59 EEST