Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkäri koulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälän Saarella. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Yliopistollinen eläinsairaala hakee nyt Tuotantoeläinsairaalaan Mäntsälään SAIRAALAELÄINLÄÄKÄRIÄ vakituiseen työsuhteeseen 3.5.2021 alkaen.

Työtehtäviin kuuluvat eläinsairaalan potilaiden kliininen hoitaminen, eläinlääketieteen opiskelijoiden kliiniseen opetukseen osallistuminen ja eläinsairaalan varallaolo-päivystykseen osallistuminen. Tuotantoeläinpraktiikan lisäksi työtehtävään kuuluu myös hevos- ja pieneläinpraktiikkaa.

Tehtävään vaaditaan Suomessa laillistettu eläinlääkärin tutkinto. Hakijan eduksi katsotaan kokemus vastaavista työtehtävistä (tuotantoeläin- / sekapraktiikka, opetustehtävät) sekä erikoiseläinlääkärin tutkinto.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoihin 9–10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Lisätietoja tehtävästä antaa professori Juhani Taponen, 040 5142953, juhani.taponen@helsinki.fi.
Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Alina Kurppa, 029 412 2617, alina.kurppa@helsinki.fi.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä viimeistään 28.2.2021. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa.

Haku päättyy

28.02.2021 23:59 EET