Yliopistollinen eläinsairaala hakee

SAIRAALAELÄINLÄÄKÄREITÄ

pieneläinsairaalan potilastyöhön vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävissä on mahdollisuus painottaa yleispraktiikan ja päivystystyöskentelyn lisäksi työskentelyä dermatologian, hammassairauksien, diagnostisen kuvantamisen tai sisätautien parissa. Työtehtäviin kuuluu eläinlääketieteen opiskelijoiden ohjaus potilaan äärellä. Työsuhteen aikana on mahdollista suorittaa pieneläinsairauksien erikoistumistutkinto kokonaisuudessaan (ohjattu perusosa ja syventävä osa). Tehtävä edellyttää Suomessa laillistettua eläinlääkärin tutkintoa.

Miksi meille? Tarjoamme erittäin mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden perehtyä syvällisesti ja kehittää ammattiosaamistasi ohjatusti. Osana pieneläinsairaalan tiimiä työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman alansa erikoiseläinlääkäreiden kanssa ja saat ohjausta, minkä avulla pystyt kehittämään omaa ammattitaitoasi. Meillä et jää yksin! Yliopistollinen eläinsairaala tarjoaa huippuluokan laitteiston ja vaihtelevan potilasmateriaalin peruspraktiikasta haastaviin lähetepotilaisiin, joita ratkotaan moniammatillisen huippuosaajatiimin kanssa yhdessä. Pieneläinsairaalan eläinlääkärinä pääset osallistumaan myös eläinsairaalan säännölliseen sisäiseen koulutukseen, jota pidetään lehtikatsauksien, jatkokoulutusluentojen ja seminaarien muodossa sekä vuosittaisiin ulkopuolisiin koulutuksiin/kongresseihin. Pieneläinsairaalan sairaalaeläinlääkäreillä on myös mahdollisuus kliiniseen väitöskirjatyöhön. Meillä työskentely on monipuolista ja ammatilliset kehittymismahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Eläinsairaalalla sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan alan uusimpaan tutkimukseen ja kouluttaa tulevaisuuden eläinlääkäreitä sekä eläinlääketieteen huippuosaajia yhdessä kollegoidesi kanssa.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän asiantuntija- ja tukipalveluhenkilöstön vaativuustasokartan tasoon 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa ja erilliset päivystyskorvaukset.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtäviä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae työpaikkaa -linkistä 22.5.2022 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa eläinlääkäri Sanna Viitanen, 02941 57433, sanna.viitanen@helsinki.fi. Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jukka Kaario, jukka.kaario@helsinki.fi.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala.

Haku päättyy

22.05.2022 23:59 EEST