Helsingin yliopisto ja Ulkoministeriö ovat sopineet Oikeusvaltiokeskuksen perustamisesta Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan (https://www2.helsinki.fi/fi/oikeustieteellinen-tiedekunta) yhteyteen. Keskus aloittaa toimintansa kesällä 2021. Oikeusvaltiokeskuksen tavoitteena on tukea kehittyviä maita oikeusvaltion perusteiden luomisessa ja vahvistamisessa, oikeusvaltioinstituutioiden toimintakyvyn kehittämisessä ja lainsäädännön vahvistamisessa tarjoamalla asiantuntemusta, koulutusta sekä muuta tukea. Oikeusvaltiokeskus kokoaa yhteen suomalaisen yhteiskunnan oikeusvaltioalan asiantuntijoita sekä tukee heidän verkostoitumistaan. Osana Helsingin yliopistoa Oikeusvaltiokeskus myös edistää oikeusvaltiokysymyksiä koskevaa tutkimusta ja opetusta kehittyvien maiden tarpeisiin.

Lue lisää Oikeusvaltiokeskuksesta: https://www2.helsinki.fi/fi/uutiset/kestava-kehitys/ulkoministerio-ja-he...

Etsimme Oikeusvaltiokeskukseen

PROJEKTISUUNNITTELIJAA

Projektisuunnittelijana vastaat keskuksen yhteistyö-, koulutus- ja muiden hankkeiden koordinoinnista ja niihin liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Projektisuunnittelijana teet yhteistyötä ulkoministeriön, eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa sekä koordinoit oikeusvaltiokysymyksiin liittyvää asiantuntija- koulutus- ja tutkimustoimintaa. Työskentelet keskuksen johtajan työparina ja tuet johtajaa keskuksen operatiivisessa toiminnassa sekä hallinnollisissa tehtävissä.

Sinusta

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen, joka hoitaa kokemuksen tuomalla varmuudella laajan tehtäväkokonaisuuden. Edistät työtäsi positiivisella asenteella ja aidolla yhteistyöllä ja verkostoidut helposti. Yhteistyötilanteet hoidat ammattimaisen diplomaattisesti ja rakentavasti. Sinulla on kokemusta kehitysyhteistyöhankkeista sekä osaamista oikeusvaltiokysymyksistä. Pääset parhaiten kiinni tehtävään, mikäli yliopistomaailma ja kansainvälinen yhteistyö ovat sinulle jo tuttua. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Monikulttuurisessa toimintaympäristössä tarvitset suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Miksi meille?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana uuden Oikeusvaltiokeskuksen toiminnan käynnistämisessä, kehittämisessä ja toiminnassa. Tehtävässä pääset kehittämään asiantuntemustasi kansainvälisessä yhteistyössä erityisesti kehittyvien maiden kanssa, oikeusvaltioalan osaamistasi sekä verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa Suomessa.

Tarjoamme työpaikan innostavassa, kansainvälisessä ja monitieteisessä ympäristössä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. Lisäksi Helsingin yliopisto tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Lue lisätietoja eduista osoitteesta https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/ura-helsingin-yliopistossa.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.9.2021 - 31.7.2023 (aloitusajankohta neuvoteltavissa). Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi 10.8.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja projektisuunnittelijan tehtävästä antaa oikeustieteellisen tiedekunnan dekaani Pia Letto-Vanamo, pia-letto-vanamo(at)helsinki.fi.
Tehtävän hakuprosessista antaa lisätietoja hr-oiktdk(at)helsinki.fi (pois lukien 19.7.- 1.8.). Rekrytointi-järjestelmään liittyvissä kysymyksissä auttaa rekrytointi(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

10.08.2021 23:59 EEST