Haluatko päästä luotsaamaan valtakunnallista opiskelijavalintojen kehittämishanketta? Haemme Helsingin yliopiston hakijapalveluihin sijoitettavaan valtakunnalliseen opiskelijavalintojen kehittämishankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen tehtävään 1.2.2022-31.12.2025.

Opiskelijavalinnat ovat kansallisesti voimakkaan kehittämisen kohteena ja projektipäällikkönä pääset vahvasti vaikuttamaan kehittämisen suuntaan ja toteutukseen yhdessä yliopistosektorin eri toimijoiden kanssa. Tehtävä on sijoitettu Helsingin yliopiston hakijapalveluihin, mutta hankeen tehtävänä on tukea opiskelijavalintojen valtakunnallista yhteistä kehittämistä. Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteuttamisesta valtakunnallisen ohjausryhmän linjausten mukaisesti, johdat hankkeessa työskentelevän henkilökunnan työskentelyä sekä toimit yhteistyössä koulutussektorin moninaisten verkostojen kanssa. Vastuullasi on huolehtia koko kehittämisen kokonaisuudesta, johon kuuluvat sekä valintakokeiden että todistusvalinnan kehittäminen. Hankkeen tehtävänä on mm. kerätä laaja-alaisesti taustatietoa opiskelijavalintojen kehittämisen tueksi, laatia muutosehdotuksia opiskelijavalintojen kehittämiseksi, edistää valintakokeiden digitalisaatiota sekä tukea eri tavoin yliopistosektoria muutoksen toteuttamisessa.

Sinusta
Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antavat ylempi korkeakoulututkinto, laaja-alainen kokemus opiskelijavalinnoista ja koulutussektorin verkostoissa toimimisesta sekä aiempi kokemus projektijohtamisesta ja kehittämistehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on luontaista ratkaisukeskeinen, aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote sekä kyky pitää langat käsissä vaihtelevassa verkostomaisessa ympäristössä. Arvostamme kykyä työskennellä hyvässä vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä hyviä viestinnällisiä taitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä omaksua nopeasti uusia asioita sekä kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävässä on eduksi hyvä ruotsin kielen taito.

Miksi meille?
Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuudet päästä aitiopaikalta vaikuttamaan opiskelijavalintojen kansalliseen kehitykseen. Pääset luotsaamaan hanketta, joka on sijoitettu osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä, jossa hoidetaan keskitetysti koko Helsingin yliopiston yhteishaun kandivalintoihin liittyvät tehtävät.

Meillä sinua odottavat monipuoliset tehtävät Suomen suurimman yliopiston puitteissa. Kanssamme pääset kehittämään toimintaamme ja omaa asiantuntijuuttasi. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko?
Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.1.2022. Jos olet jo työsuhteessa Helsingin yliopistoon, jätäthän sisäisen hakemuksesi kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin yliopiston opiskelijavalintojen päällikkö Anna-Liisa Kuusela (anna-liisa.kuusela@helsinki.fi) tai kansallisen hakijapalveluverkoston puheenjohtaja Mari Kähkönen (mari.kahkonen@utu.fi).

Haku päättyy

24.01.2022 23:59 EET