Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 1 000 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Opetus- ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen
suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä
hakijapalveluista.

Nyt etsimme KOULUTUSSUUNNITTELIJAA filosofian kandidaatti- ja maisteriohjelmiin.

Koulutussuunnittelijana tuet koulutusohjelmien johtajien ja johtoryhmien työtä. Työhön kuuluu koulutusohjelmien opetussuunnitelmien ja opetusohjelmien suunnitteluun ja toimeenpanoon liittyviä tehtäviä opintohallinnon useita eri järjestelmiä hyödyntäen. Osallistut koulutusohjelmien laadunhallintaan, tiedontuotantoon sekä opetuksen kehittämisen tukemiseen. Hoidat myös filosofian koulutusohjelmien opiskelijoiden neuvontaa. Tehtävään voidaan sisällyttää muita kokonaisuuksia valittavan henkilön osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen.

Sinusta

Odotamme sinulta kykyä organisoida ja koordinoida koulutusohjelman kokonaisuutta. Tarvitset tehtävissä aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia organisointi-, koordinointi- ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös hyvää tietoteknistä osaamista sekä innostusta ja kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttöä.

Koulutuksesi on tehtävää tukeva, soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on yliopistollisen koulutuksen tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta koulutussuunnittelun ja opintohallinnon tehtävistä. Koulutussuunnittelijan tehtävät edellyttävät hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Miksi meille?

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuudet kehittyä vahvaksi opintoasioiden ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään eri koulutusohjelmien parissa ja voit osallistua koulutusohjelmien ja koulutussuunnittelijoiden työn kehittämiseen monin eri tavoin. Projektien kautta on mahdollista osallistua yliopistotason kehittämishankkeisiin.

Meillä sinua odottavat monipuoliset tehtävät suomen suurimmassa yliopistossa. Koulutussuunnittelijana pääset osaksi noin 300 osaavan opetus- ja opiskelijapalveluiden ammattilaisen joukkoa. Kanssamme pääset kehittämään toimintaamme ja omaa asiantuntijuuttasi. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm.
joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi 16.5.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Tehtävää hoidetaan opetus- ja opiskelijapalvelujen Kruununhaan lähipalvelutiimissä. Tehtävä on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Mikko Vanhanen, mikko.vanhanen@helsinki.fi.

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu. Vuodesta 1640 se on ollut mukana luomassa reilua ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, jota monilla mittareilla pidetään maailman parhaana. Tänään monitieteinen tiedeyhteisö ratkoo ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista, myös kansainvälisesti.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on noin 8 000 ja meillä opiskelee 31 600 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalveluissa autamme kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Haku päättyy

16.05.2021 23:59 EEST