Haluatko päästä työskentelemään valtakunnalliseen opiskelijavalintojen kehittämishankkeeseen? Haemme Helsingin yliopiston hakijapalveluihin sijoitettavaan valtakunnalliseen opiskelijavalintojen kehittämishankkeeseen

KOORDINAATTORIA

määräaikaiseen tehtävään 1.2.2022-31.12.2025.

Opiskelijavalinnat ovat voimakkaan kehittämisen kohteena ja koordinaattorina pääset suunnittelemaan ja koordinoimaan erityisesti valintakokeisiin liittyvää kehittämistyötä yhdessä yliopistosektorin eri toimijoiden kanssa. Tehtävä on sijoitettu Helsingin yliopiston hakijapalveluihin, mutta hankkeessa tehtävänäsi on tukea opiskelijavalintojen valtakunnallista, yhteistä kehittämistä. Työtä tehdään vahvassa yhteistyössä hankkeen muun henkilökunnan kanssa. Hankkeen tehtävänä on mm. kerätä laaja-alaisesti taustatietoa opiskelijavalintojen kehittämisen tueksi, laatia muutosehdotuksia opiskelijavalintojen kehittämiseksi, edistää valintakokeiden digitalisaatiota sekä tukea eri tavoin yliopistosektoria muutoksen toteuttamisessa.

Sinusta
Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antavat ylempi korkeakoulututkinto, aiempi kokemus opiskelijavalintojen parissa työskentelystä, koordinointi- ja kehittämistehtävistä sekä yliopistosektorin eri verkostojen tuntemus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on luontaista aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote sekä omaat erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia erilaisten verkostojen ja toimijoiden kanssa, omaksua nopeasti uusia asioita sekä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla. Hyvä tietotekninen osaaminen sekä innostus ja kyky omaksua uusien tietojärjestelmien käyttöä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävässä on eduksi hyvä ruotsin kielen taito.

Miksi meille?
Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuudet päästä aitiopaikalta vaikuttamaan opiskelijavalintojen kansalliseen kehitykseen. Pääset koordinaattorina edistämään valintakokeiden kehittämistä hankkeessa, joka on sijoitettu osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä, jossa hoidetaan keskitetysti koko Helsingin yliopiston yhteishaun kandivalintoihin liittyvät tehtävät.

Meillä sinua odottavat monipuoliset tehtävät Suomen suurimman yliopiston puitteissa. Kanssamme pääset kehittämään toimintaamme ja omaa asiantuntijuuttasi. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko?
Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.1.2022. Jos olet jo työsuhteessa Helsingin yliopistoon, jätäthän sisäisen hakemuksesi kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin yliopiston opiskelijavalintojen päällikkö Anna-Liisa Kuusela (anna-liisa.kuusela@helsinki.fi) tai kansallisen hakijapalveluverkoston puheenjohtaja Mari Kähkönen (mari.kahkonen@utu.fi).

Haku päättyy

24.01.2022 23:59 EET