Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Etsimme nyt Yliopistolliseen eläinsairaalaan KLINIKKAELÄINHOITAJAA yhden vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen

Kuvaus työtehtävistä

Tarjoamme eläinlääkäripalveluita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä sekä toimimme lähetesairaalana eli otamme lähetepotilaita vastaan koko maasta. Meillä lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko, jotka auttavat potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta vaativiin toimenpiteisiin. Erityisosaamista meiltä löytyy mm. akuutti- ja tehohoidon, sisätautien ja kirurgian eri osa-alueilta joissa työskentelee yhteensä n. 40 eläinlääkäriä ja saman verran klinikkaeläinhoitajia.

Klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuuluvat eläinsairaalan potilaiden kliininen hoitaminen sekä mm. eläinlääketieteen opiskelijoiden kliiniseen opetukseen osallistuminen potilastyössä.

Haettava henkilö

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet suorittanut klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon, sinulla on kokemusta klinikkatyöstä, haluat oppia uutta ja kehittyä omassa työssä, pidät haasteista ja haluat olla yksi alan parhaista ammattilaisista käyttäen uusinta tietoa ja teknologiaa .

Miksi meille?

Sinulla on loistava tilaisuus tulla kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissämme.
Osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja eläinsairaalan asiantuntijat ovat käytettävissä. Uudet klinikkaeläinhoitajat aloittava työnsä usean viikon perehdytyksessä tutustuen erikoisalojen toimintaan.

Lisätietoja:

Aloitus 3.5. tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 5 (tehtäväkohtainen palkanosa 2024,07€), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva prosentuaalinen palkanosa. Työntekijöille maksetaan ilta-, yö- ja lauantai- ja sunnuntailisät sekä arkipyhäkorvaukset tehtyjen työvuorojen mukaan. Noudatamme Yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen. Klinikkaeläintenhoitajien työaika on jaksotyötä, joka tapahtuu päivä-, ilta- ja yövuoroissa.

Hae tehtävää Hae paikkaa –linkistä lisäämällä yhteystietosi, CV ja lyhyt hakemuskirje. Hae pian, hakuaika päättyy 25.4. mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi. Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa eläinsairaalan HR-asiantuntija 02941 22617, hr-yes@helsinki.fi.

Haku päättyy

25.04.2021 23:59 EEST