Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme oppisopimusopiskelijaa Yliopistollisen eläinsairaalan HEVOSSAIRAALAAN klinikkaeläintenhoitajan oppisopimuskoulutukseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta vankkaa hevoskokemusta sekä motivaatiota klinikkaeläintenhoitajan tutkinnon suorittamista ja ammatissa toimimista kohtaan. Alkuun muutama kuukausi on pääosin tallitöitä ja sen jälkeen monipuolisesti muita klinikkaeläinhoitajien töitä.

Lisätietoja
Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 2-3. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Työsuhde on 2-3 vuoden määräaikaisuus, oppisopimuskoulutuksen pituudesta riippuen.
Tehtävää hoidetaan osittain kolmivuorotyönä. Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa-linkistä viimeistään 1.12.2021.
Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Huom! Rekrytointijärjestelmässämme on järjestelmäpäivitys torstaina 25.11.2021 eikä hakeminen ole silloin mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jutta Mäntynen, 02941 57272 (arkisin 8-15), jutta.mantynen@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa
HR-asiantuntija Jukka Kaario,jukka.kaario@helsinki.fi, 0294157795

Haku päättyy

01.12.2021 23:59 EET