Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala.
Eläinsairaalassa autetaan 20 000 eläintä vuosittain ja tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/ yliopistollinen eläinsairaala

Haemme nyt hevossairaalaan KLINIKKAELÄINHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022 - 30.9.2022

Päivittäisiin tehtäviin klinikkaeläinhoitajana kuuluu muun muassa hevosten perushoito, lääkitykset, leikkaussalityöskentely, eläinlääkärin avustus toimenpiteissä, tallin puhtaanapito, opiskelijoiden ohjaus sekä asiakaspalvelu.

Tehtäviin valittavalla tulisi olla klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto tai hevosalan ammattitutkinto ja aiempaa kokemusta klinikkaeläinhoitajan tehtävistä. Monialainen osaaminen ja motivaatio tehtävää sekä uuden oppimista kohtaan antavat hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen.

Toivomme hakijoilta suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä.

Miksi meille?

Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössämme. Työssä tukena toimivat ammattitaitoiset eläinsairaalan asiantuntijat - osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Lisätiedot:

Klinikkaeläinhoitajien työaika on jaksotyötä. Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa – linkistä viimeistään 6.12.2021 Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Huom! Rekrytointijärjestelmässämme on järjestelmäpäivitys torstaina 25.11.2021 eikä hakeminen ole silloin mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jutta Mäntynen, 02941 57272 (arkisin 8-15),
jutta.mantynen@helsinki.fi

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jukka Kaario, jukka.kaario@helsinki.fi

Haku päättyy

06.12.2021 23:59 EET