Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa jokainen meistä työskentelee omalla panoksellaan maailman parhaaksi.

Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää. Yliopistopalvelujen asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee noin 1000 ammattilaista erilaisilla tehtäväpainotuksilla monipuolisissa tehtävissä. Kanssamme yliopistopalveluissa pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi, hyvässä porukassa. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen joustavasti ajan ja paikan suhteen.

Etsimme keskustakampuksen yleishallintopalvelujen lähipalvelutiimiin Svenska social- och kommunalhögskolanin (https://www.helsinki.fi/sv/svenska-social-och-kommunalhogskolan) tueksi HALLINTOASIANTUNTIJAA pysyvään työsuhteeseen.

Hallintoasiantuntijana toimit Svenska social- och kommunalhögskolanin johdon hallinnollisena tukena strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa sekä vastaat yksikön yleishallinnon toiminnasta.

Hallintoasiantuntijana saat vastuullesi seuraavia tehtäviä:
- yleishallinnollisten asioiden (esim. kollegiaaliset päätöksentekoelimet, sopimusasiat, lausunnot, selvitykset, raportit, asiakirjahallinto) valmistelu-, esittely- ja toimeenpanotehtävät
- yksiköiden toiminnan suunnittelun tukeminen yhteistyössä yksiköiden johdon ja muiden tukipalvelujen kanssa (esim. toimeenpanosuunnitelmien laadinta)
- yksikoiden kansainvälisen toiminnan tuki ja yksiköiden strateginen tuki
- yksiköiden opetus- ja tutkimushenkilöstön tarvitseman lähituen koordinointi
- lisäksi vastaat osaltasi yksiköiden työyhteisöviestinnästä ja tiedottamisesta

Sinusta

Olet etsimämme hallintoasiantuntija, jos sinulla on soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi kokemusta hallinnollisista valmistelu-, esittely- ja tukitehtävistä, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, osaat priorisoida ja koordinoida tehtäväkokonaisuuksia oma-aloitteisesti. Hallintoasiantuntijan tehtävässä tarvitset myös hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja ja kokemusta verkostomaisesta työskentelystä sekä paineensietokykyä. Toimintaympäristössä työskentelyn edellytyksenä on erinomainen ruotsin kielen taito sekä hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Korkeakoulumaailman tuntemus on myös eduksi hakijalle. Palveluhenkisenä asiantuntija pääset hoitamaan vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tarttua uusiin haasteisiin ja kehittyä edelleen.

Miksi hallintoasiantuntijaksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla kampuksella innostavassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa akateeminen maailma on osa arkeasi. Keskustakampus on suurin Helsingin yliopiston neljästä kampuksesta. Keskustakampuksella toimiva yleishallinnon tiimi vastaa osaltaan mm. viiden tiedekunnan, Svenska social- och kommunalhögskolanin ja usean erillislaitoksen päätöksenteon lähitukipalveluista, ja sen ytimessä ovat osaaminen sekä yhteistyön voima, joita kehittämme jatkuvasti.

Tukena työssäsi on ammattitaitoinen asiantuntijaorganisaatiomme sekä muut yliopiston resurssit. Huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen, työterveyspalveluiden ja edullisten ja monipuolisten UniSportin palveluiden avulla. Teemme joustavasti etä- ja lähityötä. Lähityöpisteesi sijaitsee keskustakampuksella.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi viimeistään 31.01.2022. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään keskustakampuksen kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto (paivi.karimaki-suvanto@helsinki.fi tai puh. 02941 22349 tai 050 318 5075; tavoitettavissa varmimmin 17.1. klo 14-16, 21.1. klo 9-10 ja 28.1. klo 12-15) ja hallintopalvelujohtaja Antti Savolainen (puh. 02941 22793; tavoitettavissa 18.1. klo 9.00-10.00, 20.1. klo 9.00-10.30 ja 27.1. klo 12.00-14.00).

TIETEEN VOIMALLA – MAAILMAN PARHAAKSI

Svenska social- och kommunalhögskolan (Soc&kom) on Helsingin yliopiston itsenäinen yksikkö, joka keskittyy ruotsinkieliseen yhteiskuntatieteelliseen opetukseen ja tutkimukseen ja jolla on vahva pohjoismainen profiili. Pyrimme vastaamaan pohjoismaisen hyvinvointimallin uusiin haasteisiin innostavassa ja monitieteisessä tutkimus- ja opetusympäristössä. Soc&komilla on yhdessä Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan kanssa valtakunnallinen vastuu sosiaalityön ruotsinkielisestä koulutuksesta. Tarjoamme myös Suomen ainoana ruotsinkielisenä yliopistoyksikkönä koulutusta journalistiikassa ja sosiaalipsykologiassa kandi- ja maisteritasolla yhteistyössä valtiotieteellisen tiedekunnan kanssa. Soc&komissa keskustakampuksella meillä on noin 450 opiskelijaa ja 60 opetus- ja tutkimushenkilöstön jäsentä.

Voit tutustua tarkemmin kyseessä oleviin yksiköihin:

Haku päättyy

31.01.2022 23:59 EET