Kriminologian päivät 2021

Kriminologian päivät 2021
24.-25.5.2021, Helsinki, Suomi
24.-25.5.2021, Helsinki, Suomi

Tervetuloa Kriminologian päiville

Suomen Kriminologisen Yhdistyksen Kriminologian päivät ovat kriminologisen tutkimuksen kotimainen päätapahtuma. Vuoden 2021 päivät järjestetään 24.-25. toukokuuta teemalla Kriminologian kahdet kasvot – perustutkimusta ja yhteiskunnallista vaikuttamista.

Tutustu päivien ohjelmaan täällä.

Kriminologian päivät järjestää Suomen Kriminologinen Yhdistys ry, Helsingin yliopisto ja Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti (Helsingin yliopisto). Yhteistyökumppaneita ovat Rikoksentorjuntaneuvosto, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus ja Rikosseuraamuslaitos.

COVID-19-pandemiasta johtuen Kriminologian päivät järjestään etäyhteyksien välityksellä. Tarkemmista käytännön järjestelyistä tiedotetaan osallistujia lähempänä konferenssia sekä sähköpostitse että Käytännön tietoa -sivulla. 

# Kriminologia2021

@Kriminologia_ry

Heikentyvän koronatilanteen vuoksi yhdistys on päättänyt muuttaa 7.12. pidettävän teemaseminaarin etätilaisuudeksi.… twitter.com/i/web/status/1…

Muistutus NSFK:n kontaktisihteerin avoinna olevasta paikasta. Tehtävän hakuaika päättyy ensi viikolla, 30.11. twitter.com/Kriminologia_r…